EVENT – Top consumer trends 2017

    #Tips

Missa inte årets första Packbridge-event i våra; Orkla Foods Sveriges nya lokaler i Malmö den 27 januari. Du kommer att få lära dig allt om dom senaste trenderna inom förpackningsbranschen!

WHAT’S IN IT FOR ME?
Dagens konsument ställer mycket större krav på varumärkesägarna än tidigare. Till exempel är ord som transparens och äkthet ledord för närvarande. Konsumenten kräver förpackningar som tydligt talar om innehållet och som garanterar att det är äkta vara man köper. Från handeln kommer samtidigt allt mer krav på förpackningslösningar som är anpassade för användningstillfället, det vill säga att samma vara kan behöva förpackas i olika lösningar. Det här ställer också krav på fyllningslinjerna.

Själva eventet kommer att vara aktivt med många möjligheter till interaktion och diskussion, även under presentationerna. Vårt mål här är att alla ska få möjlighet till att inspireras och inspirera, därför använder vi små grupper och korta presentationer där man får röra på sig mellan presentationerna för att syresätta hjärnan och undvika den nya faran enl. pressen ”sitta är det nya röka”. Dagen kommer att avslutas med att vi samlar allt material, förpackat för vidareutveckling i vårt nätverk.
Vi önskar er alla intresserade hjärtligt välkomna! Anmäl dig här!

//Team Packbridge

NÄR
27 januari

VAR
Orkla Foods Sverige, Isbergs gata 9B, Malmö

AGENDA
Registering öppnar kl. 08:15. Eventet startar kl. 09:00 och avrundas 13:50
08:30 – Registrering och frukostmingel
09:00 – Välkomnande och introduktion till dagen
09:30 – Presentationer och inspiration sker ute vid de olika stationerna
12:00 Lunch
Varför äta lunch själv? Packbridge bjuder in aktörer från hela värdekedjan för att nätverka och få olika kompetenser att träffas.
12:30 – Framtidsinspiration under 20 minuter avrundas med en Workshop – vad har vi kommit fram till/lärt oss och vad måste göras?
13:30 – Summering av presentationerna och workshop – hur har diskussionerna gått? Vad tar vi med oss?
13:30 – Avslut

Hoppas vi ses där!

Dela

Din E-post kommer inte publiceras. Nödvändiga fält är markerade med *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.