Förpackningskonstruktör på SCA

    #Personligt

Imorgon börjar jag min efterlängtade anställning på SCA Packaging i Järfälla – som förpackningskonstruktör. Det ska bli lärorikt att få använda mitt förpackningskunnande på professionell nivå och jobba heltid med det jag brinner för.

SCA är det Europas näst största förpackningsföretag. De erbjuder sina kunder allt ifrån skräddarsydda förpackningslösningar till hela servicekoncept. Jag har sannerligen en mycket spännande och lärorik tid framför mig.

Dela

3 Kommentarer

  1. Sofia

    Tack Niklas! Vet att dem tagit emot praktikanter tidigare. Vi kanske ses i framtiden 🙂

  2. Amanda

    Hejsan! Mitt namn är Amanda & pluggar Förpackningsdesign på beobygrafiska. Jag snubbla in på detta inlägg då jag googlade förpackningskonstruktör då jag är sugen på att praktisera med det. Skulle gärna vilja veta lite mer om vart det är & vad man gör

Din E-post kommer inte publiceras. Nödvändiga fält är markerade med *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.