Gillar du öl och design?

    #Dryck   #Grafisk design   #Livsmedel

Omnipollo-Noa

Gillar du öl? Jag har själv snöat in på stout-öl. Öl och design går oftast hand-i-hand och en favorit är det svenska fantombryggeriet Omnipollo (brygger sin öl hos andra bryggerier). Bryggeriet grundades 2010 av Henok Fentie och Karl Grandin. Det är också Karl som designar bryggeriets flaskor. De flesta flaskor är screentryckta vilket ger en schysst relief-effekt och sparas gärna som prydnad hemma hos mig.

Ölet Noa (Pecan Mudcake Stout) ovan är bryggt hos Dugges Ale & Porterbryggeri i Göteborg och lanserades nu i januari. Smaken har inslag av choklad, kaffe, nötter, vanilj, gräddkola, pomerans och russin. Kan rekommenderas om du är över 20 år.

Har du någon öl du kan rekommendera?

Dela

3 Kommentarer

 1. linnea

  Älskar också öl och det är kul att det har blivit så poppis med öl i alla dess former! Jag kan rekommendera Gotlands bryggeri, Sleepy bulldog, som är en pale ale och även Sitting bulldog som är en IPA. (om man gillar IPA jag tycker ofta de är för tunga, med denna är väldigt god)

  Bra och inspirerande blogg! Jag pluggar själv förpackningsteknik i eslöv första året. 🙂

 2. Sofia

  Hej Linnea!

  Tack för dina tips 🙂 Jag gillar IPA så ska absolut testa Sitting Bulldog!
  Kul att du pluggar i Eslöv. När du har praktikperiod så hör av dig till Orkla om du är nyfiken att jobba som förpackningsutvecklare 🙂

 3. linnea

  Hej igen! Ja det är superkul och längtar bara efter praktiken! Jag är ju faktiskt lite inne på utvecklingen, tycker det verkar så himla kul! och skulle gärna vilja vet mer om hur man jobbar kring det. Brukar ni ta in praktikanter på Orkla? Dem står faktiskt på min lista att höra av sig till nu i vår 🙂

Din E-post kommer inte publiceras. Nödvändiga fält är markerade med *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.