Missa inte Nordens största förpackningsmässa i höst!

    #Tips

empack2016

Hoppas du som jag haft en härlig sommarledighet. Jag tänkte rivstarta hösten med att tipsa om Nordens största förpackningsmässa i höst. Du ska väl gå?

Den 5-6 oktober 2016 är det dags för Easyfairs förpackningsevent på Kistamässan i Stockholm. Årets absolut största och viktigaste mötesplats för framtidens förpackningslösningar.

Under mässans två dagar kan du förutom att gå runt och inspireras av utställare, också utöka dina kunskaper från både svenska och internationella talare av hög klass. Alla seminarier är kostnadsfria och ingen anmälan krävs. Läs seminarieprogrammen här.

Jag planerar att besöka mässan den första dagen då jag bland annat vill höra Anna Glansén från designbyrån Tomorrow Machine, som bland annat vunnit The Dielines Packaging Design Awards 2013 för Sustainable Packaging. Jag ser också fram emot att lyssna på Fredrik Öst & Magnus Berg från byrån Snask. De har tidigare i år talat på The Dielines stora konferens i USA. De är kända för sina innovativa idéer inom design och branding. Detta är bara några få av ett helt två dagars program!

Ses vi där?

Dela

Din E-post kommer inte publiceras. Nödvändiga fält är markerade med *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.