Tofu & puddingballonger

    #Innovation   #Livsmedel   #Miljö

Jag gick in på bloggen Förpackat som är en av mina favoritbloggar. Ett av inläggen där handlar om en helt unik japansk förpackning som funnits på marknaden sedan en tid tillbaka. Efter att jag läst inlägget så tänkte jag att denna underbara idé måste jag också upplysa om.

I Japan är de mycket skickliga att komma på smarta förpackningslösningar. Som denna produkt som kan innehålla tofu eller pudding och som förpackas i en elastisk ballong. Med ett enda stick med ett vasst föremål så blir det inte mycket kvar av förpackningen förutom produkten. Vilket miljötänk! De som kommit på denna idé heter Kamakura-komachi.

För er som vill läsa mer klicka här.

För er som vill se fler bilder på produkten klicka här.

ballong

Dela

Din E-post kommer inte publiceras. Nödvändiga fält är markerade med *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.