Vill du starta café?

    #Grafisk design   #Innovation   #Livsmedel   #Miljö   #Tips

Wheelys_1 Wheelys_3 Wheelys_2

Drömmer du starta och driva ett eget café?

Nu kan din dröm bli verklighet genom Wheelys Inc; Ett svenskt startup* som driver hi-tech ekologiska cykelcaféer i över 65 länder. Wheelys idé är enkel: att göra det lättare för unga att starta sitt eget café.

Wheelys håller just nu på att skapa sina egna serier av superfoods. En av produkterna som de tagit fram är en raw choklad vid namn, .

Wheelys Rå Chocolate är 100% ekologisk, helt vegansk, glutenfri med 100% äkta råvaror. Allt detta förpackat i en fin förpackning med olika grafiska motiv.

Att höra om olika startups tycker jag är otroligt inspirerande! Jag ser fram emot att fortsätta följa Wheelys skapande av förpackningar för sina superfoods. Jag tycker att det vore kul om de i framtiden vågar utmana dagens materialval och formspråk om möjligheten finns.

*Startup är ett innovativt, nystartat företag som är designat för snabb tillväxt. På sätt och vis är de marknadsekonomins fotsoldater, de som går allra längst fram, vinner de största segrarna och är allra modigast men också tar störst risker.

Dela

Din E-post kommer inte publiceras. Nödvändiga fält är markerade med *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.