Vinn biljetter och lunch för två till nordens största förpackningsmässa

    #Tips

Nu har ni chansen att vinna biljetter och lunch för två till förpackningsmässan Pack & Emballage som äger rum den 16-17 oktober i Stockholm. Allt som krävs för att delta i tävlingen är att svara på följande fråga:

Vilken föreläsare ser du mest fram emot att lyssna på under mässdagarna och varför?

Lämna en kommentar med din motivering senast den 14 september, så kan biljetterna bli dina – De fem bästa motiveringarna vinner!

Vinnarna meddelas genom mail och via bloggen.

För att läsa mer om vad som händer inför och under mässan besök Pack & Emballage på facebook.

pack&emballage

Dela

6 Kommentarer

 1. Bo Wahlund

  Jag skulle vilja lyssna på Peter Neumeister, för att jag tycker dom gör otroligt häftiga designer och det skulle vara intressant att höra mer om processen.

 2. Ella Lauberts

  John Lagerqvist – Jag tycker att det är ett superspännande projekt som de har genomfört för Absolut vodka och kan tänka mig att det innebar stora förväntingar från kunden -.hur stor det av designarbetet är insiktsdrivet (från ex undersökningar etc) resp intuition/inspiration?

 3. Milagros Rodriguez

  Peter Neumeister. Vill veta hur han och hans team lyckades bli så framgångsrika under så kort tid efter de kom in i marknaden. Det vore också intressant att höra honom prata om vad är det som krävs för att få en förpackning väcka uppmärksamhet.

 4. Marcus Hjalmarsson

  Vad alla skulle arbeta för är en hållbar utveckling och med det även minska användningen av fossila bränslen. Med Eben Bayer förslag att tillverka förpackningar av svampmycel för att minska t.ex. plastanvändningen är det en bit på vägen. Det är den jag mest ser fram emot.

 5. Karin Ohlsson

  Jag skulle gärna lyssna på Peter Neumeister pga hans förmåga att lösa problem på ett sätt som inte är det självklara eller det allra enklaste.
  Det hade även varit kul att höra Per Holknekt berätta sin historia.

 6. Hanna Hartikka

  Peter Neumeister! – Det vore så spännande att lyssna på honom och få veta mer om hans företags enorma framgångar. Hur han har kommit dit han är idag.
  Men också för att få veta mer om de senaste trenderna och hur man skapar innovativa förpackningslösningar. Hur man kan tänka lite utanför boxen liksom 🙂

Din E-post kommer inte publiceras. Nödvändiga fält är markerade med *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.