Victoria’s Secret

    #Grafisk design   #Koncept   #Kosmetika

Victoria’s Secret har länge fått påtryck från olika miljöorganisationer, pga att de tryck miljontals kataloger på papper från boreala skogarna i Kanada. Detta har lett till stor kalavverkning av dessa skogar. De ändrade sig sedan till FSC-papper och har använt det sedan dess.

Nu har deras in-house byrå tagit fram ett par organiska skönhetsprodukter till deras varumärke Pink. Produkterna är de senaste inom organiska skönhetsprodukter. Alla behållare är gjorda av återvunnet material med organiska ingredienser och etiketterna tas lätt av för materialåtervinning. Plus att de är helt vegan- vänliga.

Victoria’s Secret är ett mycket stort och influerande företag vilket nu med denna serie visar andra företag i branschen ansvarsfull produktdesign. Mycket bra!

Produkterna i sig är fina och neutrala. Jag gillar och förstår budskapet med den handskrivna stilen men det kan bli svårt och läsa, speciellt på de mindre förpackningarna. Jag personligen gillar lite mer färg och kan tycka att de kanske är lite för neutrala om man nu kan säga så.

Det grafiska får mig inte helt på fall men konceptet är toppenbra!

pink

Källa: Ambalaja

Dela

Din E-post kommer inte publiceras. Nödvändiga fält är markerade med *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.